Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ دلیرمردانی در دوران جنگ تحمیلی حضور داشتند که مرگ از ترس آنها وحشت‌زده به گوشه‌های تنگ و تاریک سنگرهای دشمن می‌خزید.
غرش الله اکبرشان آنچنان کوبنده بود که نیروهای دشمن در مقابل آن‌ها هر نوع اراده‌ای را از دست می‌دادند.
یکی از این دلیرمردان شهید «محمدعلی شاهمرادی» فرمانده طرح و عملیات لشکر قمر بنی هاشم (ع) بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جهت آشنایی بیشتر با این شهید بزرگوار، زندگی پر فراز و نشیب وی را مرور می‌کنیم.
محمدعلی در سال 1338 در روستای «ورنامخواست» متولد شد. خانواده وی از عشایر مذهبی روستا بودند که مدتی از سال را در «ورمامخواست» و بقیه را در کوه‌ها و بیابان‌های چهارمحال و بختیاری به سر می‌بردند.
شهید شاهمرادی دوره تحصیلات ابتدائی خویش را در آن روستا آغاز کرد و دوره راهنمایی را در زرین شهر گذراند. در سال آخر دبیرستان مشغول به تحصیل بود که انقلاب شکوهمند اسلامی ایران به رهبری حضرت امام خمینی (ره) آغاز شد.
می‌گفت: «طرح‌های عملیات را خداوند در ذهن‌ ما جاری می‌کند»
محمد علی شاهمرادی در آن هنگام اولین حرکت را با چندین تن از دوستانش در زرین شهر آغاز کرد. شبها روی دیوارهای محل شعار می‌نوشتند و به پخش اعلامیه‌های حضرت امام می‌پرداختند، تا آنکه انقلاب با همیاری، وحدت و انسجام ملت قهرمان ایران به پیروزی رسید.
وی پس از اخذ دیپلم در سال 58 به عضویت سپاه پاسداران زرین شهر درآمد و به خدمت در این نهاد انقلابی پرداخت. در اول فروردین سال 59 و بارها بعد از آن داوطلبانه به پاوه، سنندج و دیگر شهرهای آشوب زده کردستان عزیمت کرد و در گروه ضربت حماسه‌ها آفرید. پس از آغاز جنگ تحمیلی ایران و عراق به جبهه‌های نبرد شتافت و در عملیات‌های بسیاری از جمله عملیات‌های «فرمانده کل قوا»، «حصر آبادان»، «فتح المبین»، «بیت المقدس» و «محرم» در مسوولیت‌های مختلف انجام وظیفه کرد و بارها زخمی شد، و پس از بهبودی اندکی مجددا به سوی جبهه‌ها روانه شد.
می‌گفت: «طرح‌های عملیات را خداوند در ذهن‌ ما جاری می‌کند»
پس از تشکیل تیپ قمر بنی هاشم (ع) به عنوان مسوول طرح و عملیات در این یگان مشغول به خدمت شد و در عملیات‌های غرورآفرین «والفجر مقدماتی»، «والفجر چهار»، «خیبر»، «بدر»، «والفجر هشت»، و عملیات‌های کربلای چهار و پنج حماسه‌ها آفرید.
پس از عملیات پیروزمند والفجر 8 برای چندمین بار به وی مسوولیت فرماندهی تیپ را پیشنهاد کردند ولی از آنجا که روح پاک و بی‌آلایش او سنگینی مسوولیت را در آن مقطع نمی‌توانست متحمل شود، در همان مسئولیت خویش خدمت خالصانه‌اش را ادامه داد.
شهید محمد علی شاهمرادی دارای ویژگی‌ها و صفات پسندیده‌ای بود. شجاعت و دلاوری کم نظیر وی در جبهه‌های نبرد از خصوصیات بارز وی به شمار می‌رفت.
صفا و یکرنگی او همه را به خود جذب کرده و خضوع و خشوع وی در بین برادران بسیار چشمگیر بود. لبخندهای شیرین و عارفانه‌اش در میان دوستان و همسنگران از چهره‌اش محو نمی‌شد. این شهید بزرگوار از ایمان و توکل قوی به خداوند برخوردار بود و می‌گفت: «این خداوند است که این طرح‌ها را در ذهن ما جاری می‌کند، دژهای مستحکم دشمن را می‌شکند و خط‌های عملیاتی را حفظ می‌کند.»
سرانجام این عاشق نور و این سردار سلحشور میادین نبرد در عملیات کربلای پنج، پس از نبردی قهرمانانه که منجر به هلاکت شمار بسیاری از دشمنان اسلام شد به آرزوی دیرینه خود که همانا شهادت در راه خدا بود، دست یافت و به ملکوت اعلی پیوست.

فرازهائی از وصیت‌نامه شهید:

بنام خدای شهید و بنام خدای یکتا
«... با حماسه‌ای هستی ساز و حیاتبخش بپای خاستیم و تنها چیزی که داشتیم و قابل تقدیم بود یعنی جان را فدای اسلام و هدف اسلامی خود کردیم، ولی شما این متعهدان و روشنفکران، ما خون خویش را نثار اسلام کردیم تا خون شما رنگ گیرد. ما تاریکی و دشواری را برخود پذیرفتیم تا راه شما روشن باشد. ما جان خود را چون جرقه‌ای در این فضا قرار دادیم تا آسمان شما مهتابی گردد و اینک اگر از این پس تباهی پدید آمد باید بر شما افسوس خورد و اگر ستم کردند بر شما باید گریست.
مراقبت خود ، جامعه خود و وظیفه و تعهد خود باشید تا حماسه‌تان را از ذهن شما بیرون نکنند، روح قدرتمندتان را از شما نگیرند.
ما پاسداران اسلام به خاطر اسلام و دفاع از آن زیر تانک و خمپاره رفتیم، توهین‌ها شنیدیم، بی‌حرمتی‌ها دیدیم، در بند خصم افتادیم تا اسلام از بند آزاد شود، تن به مرگ سپردیم تا اسلام زندگی را از سر گیرد. ما از اسلام دفاع کردیم، با زبان و با تفنگ، با دست خالی و با جنگ و دندان آخرین رمق خود را در این راه باختیم ، در هیچ حال یگانگی اتفاق و وحدت کلمة خود را از دست ندادیم و به اندیشه نیش زدن‌ها، بی توجهی‌ها و عدم جلب و جذب‌ها نبودیم.
شما جوانان ، بکوشید در آغوش اسلام زندگی کنید.
از اتلاف عمر در حاشیه‌ها و از پروردن خیالات خام در سرها بپرهیزید. جوانان حسین (ع) را دیدید که برای حفظ هدف اسلام دست از جان شستند و چگونه برای هدف اسلام خود را درکام مرگ افکندند و تشنه جان دادند ... در آخر تمام بچه‌های بسیج را به خدا می‌سپارم و امیدوارم که هر چه بیشتر در راه انقلاب و اسلام فعالیت کنند و همیشه وحدت خود را حفظ نمایند.»  

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۳۰۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده صادق و جنگ احزاب چه شباهت عجیبی؟! | روایت متفاوت حسین شریعتمداری از حمله ایران به اسرائیل

به گزارش همشهری آنلاین، حپسین شریعتمداری در روزنامه کیهان نوشت:

۱- جنگ خندق در جریان است. همه دشمنان اسلام از هر حزب و گروه و عقیده با یکدیگر متحد شده و به مقابله با اسلام آمده‌اند. اسلام را دشمن مشترک خود می‌دانند و به این نتیجه رسیده‌اند که اختلافات را برای مدتی کنار بگذارند و همگان به مقابله با این دشمن مشترک برخیزند و پس از آن، هرکدام به راهی بروند که پیش از آن می‌رفتند. از این روی جنگ خندق را «جنگ احزاب» نامیده‌اند. قبائل و احزاب با همراهی یهود، سپاهی نزدیک به ده هزار مرد جنگی و مجهز به آخرین تجهیزات تدارک دیده و به محاصره مدینه آمده‌اند. در این سوی اما، سپاه اسلام که تعدادشان به سه‌هزار نفر هم نمی‌رسد و از تجهیزات اندکی برخوردارند، در پس خندق که به ابتکار سلمان فارسی حفر شده است، به مقابله ایستاده‌اند. از سپاه کفر ۵ پهلوان نامدار و جنگجوی بی‌نظیر که عبدود سرآمد آنان است به میدان آمده‌اند.

عمرو، هماورد می‌طلبد و کسی جرأت مقابله با او را ندارد. از سپاه اسلام، علی علیه‌السلام به میدان می‌رود. رسول خدا(ص) در توصیف این پیکار می‌فرمایند: «بَرَزَ الاْیمَانَ کُلُّهُ اِلی الشِرْکِ کُلِّهِ...تمام ایمان در برابر تمام شرک قرار گرفته است‌». امیرالمؤمنین در میان حیرت و ناباوری همگان، با ضربه شمشیر، عمروبن عبدود را از پای در می‌آورد. چهار پهلوان دیگر فرار را برقرار ترجیح داده و می‌گریزند. سپاه شرک انسجام و استحکام خود را از دست می‌دهد. سپاهیان اسلام غریو شادی سر می‌دهند. و پیامبر اعظم‌(ص) می‌فرمایند: «ضَربَةُ عَلِی یَومَ الخَندَقِ اَفضَلُ مِن عِبادَةِ الثّقلین... [‌ارزش‌] ضربت علی در روز خندق از عبادت تمام جنّ و انس برتر است‌».

۲- از سپاه اسلام علی‌(ع) در میانه میدان است و از آن سوی، عمروبن عبدود. چرا پیامبر خدا از این صحنه با عنوان درگیری «‌همه اسلام‌» با «‌همه کفر» یاد می‌فرمایند؟! و ضربت علی را از عبادت همه جهانیان برتر معرفی می‌کنند؟! این علت را اگرچه بسیاری از مورخان و شاهدان آن روز بر زبان و قلم آورده‌اند ولی شنیدن آن از زبان رسول خدا(ص) شیرین‌تر و دلنشین‌تر است. حضرت ایشان خطاب به علی می‌فرمایند: «‌ای علی! مژده باد تو را که اگر عمل تو را به تنهایی در این روز با عمل تمامی امت محمد بسنجند عمل تو بر آن‌ها برتری دارد؛ زیرا خانه‌‏ای از خانه‏‌های مشرکان نیست مگر آن که با کشته شدن عمروبن عبدود خواری و زبونی در آن وارد شده است و خانه‏‌ای از مسلمانان نیست جز آن که با قتل او عزت و شوکت یافته است‌» و این کلام نیز از حضرت پیامبر(ص) در همین خصوص است: «ذهب ریحهم و لا یغزوننا بعد الیوم و نحن نغزوهم ان‌شاء‌الله‌... از امروز به بعد شوکت و عظمت اینان [کفار و مشرکان‌]فرو ریخت و از این پس دیگر به جنگ ما نخواهند آمد و ماییم که در آینده -اگر خدا بخواهد- به جنگ آنان خواهیم رفت‌».

۳- حالا به عملیات اخیر سپاه اسلام «‌وعده صادق‌»
که نیمه‌شب ۲۵ فروردین‌ماه ۱۴۰۳ (۱۳‌آوریل ۲۰۲۴) علیه
رژیم صهیونیستی صورت پذیرفت باز می‌گردیم.

الف: در یک‌سوی این آوردگاه، سپاه اسلام قرار دارد و در سوی دیگر همه دشمنان ریز و درشت جمهوری اسلامی به صف ایستاده‌اند. رژیم صهیونیستی، آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان و ۲۳ کشور دیگر که از شمال و جنوب و مشرق و مغرب برای مقابله با عملیات از پیش اعلام شده ایران به حالت آماده‌باش درآمده و تمامی توان خود را به صحنه آورده‌اند (نظیر آنچه در جنگ احزاب اتفاق افتاده بود).

ب: توان و تجهیزاتی که مجموعه دشمنان در اختیار دارند بارها بیشتر و گسترده‌تر از این سوی آوردگاه است‌. هیمنه و قدرت دشمن به اندازه‌ای مخوف، گسترده، فراگیر و چشم‌پُرکن است که هیچ قدرت دیگری جرأت مقابله با آنها را ندارد. رژیم صهیونیستی خود را چهارمین ارتش قدرتمند دنیا و شکست‌ناپذیر می‌داند! آمریکا ابرقدرت بلامنازع جهان تلقی می‌شود. انگلیس و سایر کشورهای اروپایی با برخورداری از پیشرفته‌ترین تسلیحات در پیمان «‌ناتو» گرد آمده‌اند، بسیاری از کشورهای عربی و غیرعرب منطقه، تمام قد به خدمت رژیم صهیونیستی درآمده و در عرصه حضور دارند و... (مقایسه کنید با هیمنه و تجهیزات و لشکر پُرشمار مشرکان در جنگ احزاب‌).

ج: عملیات «‌وعده صادق‌» در اوج اقتدار صورت می‌پذیرد و موشک‌ها و پهپادهای سپاه در میان ناباوری و حیرت دشمنانی که با همه توان به صف ایستاده بودند از سامانه‌های دفاعی چند لایه
رژیم صهیونیستی و پدافند ۲۳ کشوری که پیشاپیش آماده شده بودند عبور می‌کند و دو هدف از قبل تعیین‌شده را با دقتی مثال‌زدنی منهدم می‌کند. دشمنان ریز و درشت تقریباً بدون استثناء و با حیرتی آمیخته به یاس و ناامیدی، پوشالی بودن ادعای شکست‌ناپذیری خود را به چشم می‌بینند و آشکارا اعتراف می‌کنند که قدرت بازدارندگی خود در مقابل توان نظامی توأم با هوشمندی ایران اسلامی را از دست داده‌اند...
(شبیه شکست هیمنه و شوکت سپاه شرک در جنگ احزاب که با کشته شدن عمروبن عبدود، فرو پاشید) و در همان حال غریو شادی ملت‌های مسلمان و همه مظلومان و حق‌طلبان جهان به آسمان بلند می‌شود و... (یادآور غریو شادی مسلمانان بعد از ضربت کارساز امیرالمؤمنین علیه‌السلام که از عبادت ثقلین برتر بود).

د: این روزها علاوه‌بر اعتراضات انبوه و سراسری مردم دنیا علیه جنایات وحشیانه صهیونیست‌ها در غزه، چند هفته‌ای است که اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا، اروپا، اقیانوسیه، آسیا و آفریقا، نیز در اعتراض به نسل‌کشی و جنایات رژیم صهیونیستی و کشورهای حامی آن به صحنه آمده‌اند و خواسته‌ها و شعارها از محکومیت اسرائیل عبور کرده و به محو این رژیم وحشی تغییر مسیر داده و اخبار مربوط به خیزش اساتید و دانشجویان علیه رژیم صهیونیستی به خبر اول رسانه‌های دنیا تبدیل شده است. ضرب و شتم دانشجویان و اساتید و بازداشت و اخراج آنها نه فقط دامنه این اعتراضات را کاهش نداده بلکه بر گستره آن نیز افزوده است. همین چند ساعت قبل خبر رسید که در محوطه مقابل کاخ سفید تصویر رهبر انقلاب و پرچم فلسطین نصب شده و دانشجویان دانشگاه میشیگان در جشن فارغ‌التحصیلی خود با پرچم‌های فلسطین حضور یافته‌اند و...

۴- اگرچه گفته‌اند؛
همتای علی نخواهد آمد هرگز
صد بار اگر کعبه ترک بردارد
و این سخن حکیمانه‌ای نیز هست، اما، به وضوح می‌توان دید که عملیات «‌وعده صادق‌» رنگ و بوی جنگ احزاب را دارد و گویی از ضربه علی علیه‌السلام در آن روز، سمت و سو گرفته است. چرا که ضربه عملیات وعده صادق فقط بر سر رژیم صهیونیستی فرود نیامده است. رژیم صهیونیستی در این عملیات جای عمروبن عبدود نشسته بود! عملیات وعده صادق ضربه‌ای سرنوشت‌ساز بر آمریکا، اروپا، ناتو و تمام کشورهای عرب و غیرعرب حامی اسرائیل است‌... دقیقاً الگو گرفته از جنگ خندق و تار و مار شدن احزاب.

۵- و بالاخره، این نکته نیز از قول «محمد حسنین هیکل» نویسنده و روزنامه‌نگار بلندآوازه مصر خواندنی است. او درباره اولین دیدارش با امام خمینی(ره) که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و در تهران صورت گرفته بود می‌نویسد؛ «‌یکی از صحابه رسول خدا(ص) را دیدم که گویی از تونل ۱۴۰۰ ساله زمان عبور کرده و به عصر حاضر آمده است، تا سپاهیان علی را که بعد از شهادت او پراکنده شده بودند، گرد هم آورد و اسلام فراموش‌شده را بار دیگر بر کرسی حکومت عدل علی بنشاند. من در چهره او این توانمندی را به وضوح می‌بینم‌».

کد خبر 849543 منبع: کیهان برچسب‌ها ایران و اسرائیل حسین شریعتمداری - کیهان خبر ویژه

دیگر خبرها

  • شهید مطهری الگویی وارسته برای نسل امروزی است
  • کشف ۲۰ همت کالای قاچاق و دستگیری ۹۴۵ متهم اقتصادی در سال جاری
  • دسترسی بزرگراه همت غرب تا خرداد سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد
  • وعده صادق و جنگ احزاب چه شباهت عجیبی؟!
  • وعده صادق و جنگ احزاب چه شباهت عجیبی؟! | روایت متفاوت حسین شریعتمداری از حمله ایران به اسرائیل
  • «اُمّ علاء»؛ مادر شهیدی که هفت عزیزش را تقدیم اسلام کرد
  • دستگاه های اجرایی تنگستان در برگزاری مراسم سوم خرداد همکاری کنند
  • برقراری بیش از ۴۷ هزار تماس با سامانه ۱۲۵ / نجات ۴۸۳ نفر از حوادث رخ داده
  • پیکر شهید «جلال اعتماد» در قروه تشییع شد
  • شهید «جلال اعتماد» نماد ایستادگی است